1. Introducere

Confidențialitatea vizitatorilor website-ului nostru www.autohima.ro  este foarte importantă pentru noi și ne luăm angajamentul să o protejăm. Această politică explică ce vom face cu informațiile dumneavoastră personale.

 •  Colectarea informațiilor personale

Pot fi colectate, stocate și utilizate următoarele tipuri de informații personale:

 1. informații despre computer, inclusiv adresa IP, locația geografică, tipul și versiunea browser-ului și despre sistemul de operare;
 2. informații despre vizitele și utilizarea acestui website, inclusiv sursa de recomandare, durata vizitei, vizualizările paginii și căile de navigare pe website;
 3. informații precum adresa dvs. de e-mail, pe care o introduceți atunci când efectuați o comandă pe site-ul nostru.
 4. informații precum numele și adresa dvs. de e-mail, pe care le introduceți pentru a configura abonările la e-mailurile și/sau la buletinele noastre informative;
 5. informații pe care le introduceți în timp ce utilizați serviciile de pe website-ul nostru;
 6. informații conținute în orice comunicări ne trimiteți prin e-mail sau prin intermediul website-ului nostru, inclusiv conținutul comunicărilor și metadatele acestora;
 7. orice alte informații personale pe care ni le trimiteți.
 8.  Utilizarea informațiilor dvs. personale

Informațiile personale transmise prin intermediul website-ului nostru vor fi utilizate în scopurile specificate de această politică sau în paginile respective ale website-ului. Putem folosi informațiile dvs. personale pentru:

 1. administrarea website-ului și a afacerii noastre;
 2. personalizarea website-ului nostru pentru dvs.;
 3. autorizarea utilizării serviciilor disponibile pe website-ul nostru;
 4. trimiterea de bunuri cumpărate prin intermediul website-ului nostru;
 5. trimiterea de rapoarte, facturi și notificări de plată către dvs. și colectarea plăților de la dvs.;
 6. trimiterea de comunicări comerciale în vederea informării;
 7. abordarea solicitărilor și reclamațiilor făcute de dvs. sau despre dvs. referitoare la website-ul nostru;
 8. păstrarea securității website-ului nostru și prevenirea fraudelor;
 • Divulgarea informațiilor personale

Putem divulga informațiile dvs. personale:

 1. în măsura în care ni se solicită acest lucru prin lege;
 2. pentru a stabili, exercita sau apăra drepturile noastre legale

Cu excepția situațiilor prevăzute în această politică, nu vom furniza informațiile dvs. personale către terți.

 •  Păstrarea informațiilor personale
 • 1. Această Secțiune E stabilește politicile și procedurile noastre de păstrare a datelor, care sunt concepute pentru a ajuta la asigurarea respectării obligațiilor noastre legale cu privire la păstrarea și ștergerea informațiilor personale.
 • Informațiile personale pe care le prelucrăm cu orice scop sau scopuri nu vor fi păstrate mai mult decât este necesar pentru acel scop sau scopuri.
 • În pofida celorlalte dispoziții din această Secțiune E, vom păstra documente (inclusiv documente electronice) care conțin date cu caracter personal:
 • în măsura în care ni se solicită acest lucru prin lege;
 • dacă considerăm că documentele pot fi relevante pentru orice procedură legală în derulare sau viitoare; și
 • pentru a stabili, exercita sau apăra drepturile noastre legale (inclusiv furnizarea de informații către terți în scopul prevenirii fraudelor și reducerea riscului de credit);
 •  Securitatea informațiilor dvs. personale
 • Vom lua măsuri de precauție tehnice și organizaționale rezonabile pentru a preveni pierderea, utilizarea necorespunzătoare sau modificarea informațiilor dvs. personale.
 • Vom stoca toate informațiile personale pe care le oferiți pe serverele noastre securizate (protejate prin parolă și firewall).
 • Sunteți responsabil(ă) pentru păstrarea confidențialității parolei pe care o utilizați pentru accesarea website-ului nostru; nu vă vom solicita niciodată parola (cu excepția momentului când vă conectați pe website-ul nostru).
 •  Modificări

1. Ne rezervăm dreptul de a actualiza această politică din când în când publicând o versiune nouă pe website-ul nostru. Trebuie să verificați ocazional această pagină pentru a vă asigura că înțelegeți orice modificare adusă acestei politici.

 •  Drepturile dvs.
 1. Conform GDPR si Legii nr. 677/2001, beneficiați de dreptul de acces, de intervenție gratuită asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale și dreptul de a vă adresa justiției. Totodată, aveți dreptul să vă opuneți prelucrării datelor personale care vă privesc si să solicitați ștergerea datelor*. Pentru exercitarea acestor drepturi, vă puteți adresa cu o cerere scrisa in e-mail la adresa office.autohima@gmail.com.
 2. Datele dumneavoastră nu vor fi transferate în strainatate.

  3. Dacă unele din datele despre dumneavoastră sunt incorecte sau doriți să le modificați, vă rugăm să ne informați cât mai curând posibil.