Autohîma este denumirea comerciala a SC DELTA OIL SRL, persoana juridica cu sediul in Sighetu-Marmatiei, jud. Maramures Str. Tractorului nr. 31C, inregistrata la Registrul Comertului sub numarul nr. J24/1666/2006, avand CUI 19135386, numita in continuare SC DELTA OIL SRL.

Va rugam sa cititi acesti termeni si conditii cu atentie pentru folosirea in cele mai bune conditii a site-ului. Utilizarea acestui site implica acceptarea tacita a termenilor si a conditiilor de utilizare prezentate mai jos, care reprezinta intelegerea (contractul) dintre parti.

In calitate de autor/ proprietar/ administrator al site-ului www.autohima.ro, DELTA OIL isi rezerva dreptul de a schimba si actualiza in orice moment continutul acestuia, precum si Politica de confidentialitate, Termenii si conditiile de folosire, fara o notificare prealabila. Astfel, va rugam sa vizitati periodic aceasta sectiune pentru a verifica termenii si conditiile pe care ati agreat sa le respectati.

Drepturi de autor

Continutul site-ului www.autohima.ro este proprietatea SC DELTA OIL SRL.

DELTA OIL garanteaza utilizatorului acces limitat pe site-ul www.autohima.ro, in interes personal (efectuarea de comenzi online sau informare) si nu ii confera dreptul de a descarca sau de a modifica partial sau integral site-ul, de a reproduce partial sau integral site-ul.

Bazele de date, programe, elemente de grafica, sunt proprietatea SC DELTA OIL SRL, sau, dupa caz, a furnizorilor produselor oferite prin intermediul site-ului si este protejat de Legea nr. 8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, cu modificarile si completarile ulterioare.

Copierea, stocarea, modificarea partiala sau in intregime a site-ului este strict interzisa si se pedepseste conform legilor in vigoare privind protectia drepturilor de autor. In calitate de utilizator, dumneavoastra sunteti pe deplin acord cu cele mai sus mentionate.

Sesizari

In cazul in care observati ca am adus atingere in vreun fel asupra drepturilor de autor, produsele receptionate sunt contrafacute sau incalca drepturi la marca, va rugam sa ne comunicati acest lucru pe adresa de e-mail: office.autohima@gmail.com SC DELTA OIL SRL va raspunde sesizarii in maxim 10 zile lucratoare.

Securitatea datelor personale

Conform Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecţia persoanelor fizice în ceea ce priveşte prelucrarea datelor cu caracter personal şi privind libera circulaţie a acestor date şi de abrogare a Directivei 95/46/CE (Regulamentul general privind protecţia datelor, informatiile furnizate de dumneavoastra vor fi folosite de DELTA OIL exclusiv in scopul declarat al site-ului. Astfel, datele din formularul de comanda vor fi folosite numai pentru a va trimite confirmarea comenzilor, promotii, buletinele informative periodice (doar in masura in care sunteti de acord sa primiti acest gen de informatii) facturare si pentru livrarea comenzilor etc.

Nu sunteti obligat sa furnizati datele personale, insa refuzul face imposibila prelucrarea comenzii si derularea livrarii produselor. Informatiile inregistrate sunt destinate utilizarii de catre echipa DELTA OIL.

Conform legislatiei in vigoare, beneficiati  de:

Dreptul la informare

Dreptul de acces

Dreptul la rectificare

Dreptul la stergerea datelor (“dreptul de a fi uitat”)

Dreptul la restrictionarea prelucrarii

Dreptul la portabilitatea datelor

Dreptul la opozitie.

Politica de confidentialitate

Va invitam sa accesati, de asemenea, pagina Politica de confidentialitate care se aplica, vizitei dumneavoastra pe pagina noastra web.

Garantia produselor

Produsele comercializate de DELTA OIL pot fi ; motoare, cutii de viteze, piese de caroserie și/sau subansamble motor și caroserie, accesorii etc.

DELTA OIL garanteaza integritatea produselor comandate de pe site pe timpul transportului, pana in momentul livrarii.

Toate produsele comercializate pe site-ul www.autohima beneficiaza de garantie pe o perioada de 30 de zile. Produsele destinate folosirii indelungate pot beneficia se garantie extinsa.

Obligatiile de inregistrare ale utilizatorului

In vederea utilizarii serviciului, sunteti de acord sa furnizati informatii adevarate, corecte, actuale si complete despre dumneavoastra.

Plata si livrarea produselor

Acest magazin online este destinat exclusiv livrarii de produse catre clienti persoane juridice, persoane fizice, persoane fizice autorizate, intreprinderi individuale sau intreprinderi familiale, numai la adrese de pe teritoriul Romaniei. In momentul livrarii, o persoana cu varsta de minim 18 ani, reprezentand persoana fizica sau juridica, va semna pentru toate produsele expediate.

Orice comanda va fi livrata in limita stocului disponibil, cu conditia ca aceasta sa fi fost confirmata de catre DELTA OIL. Termenul de livrare a produselor – in aproximativ 2-4 zile lucratoare din momentul receptionarii comenzii si confirmarii acesteia de catre DELTA OIL, prin curier.. Stabilirea curierului cu care se expediaza fiecare comanda se face de catre DELTA OIL SRL. In zile de sambata si duminica nu se fac livrari. In anumite cazuri, in functie de disponibilitatea produselor, timpul de livrare se poate prelungi cu acordul clientului.

Costul de transport este suportat de catre client.

Pentru comenzile ce depasesc 1500 lei transportul este gratuit in limita a 10 kg, fara km suplimentari.

 Stabilirea curierului cu care se expediaza fiecare comanda se face de catre DELTA OIL.

Plata produselor comandate prin DELTA OIL se poate face astfel: in numerar la livrare (aceasta metoda implica un cost suplimentar de 5 lei), prin ordin de plata/transfer bancar in avans sau plata cu cardul la sediu.

Pentru achitarea  prin ordin de plata, comanda se va expedia numai dupa confirmarea platii dvs. de catre banca.

Plata in numerar* se face la livrare, in lei, la valoarea din momentul confirmarii comenzii, catre comisionarul care efectueaza livrarea.

Toate produsele expediate de catre DELTA OIL sunt insotite de : certificat de garantie (garantie standard sau extinsa), factura.

Returnarea produselor achizitionate la distanta

Conform O.U.G. 34/2014, consumatorul beneficiaza de o perioada de 14 zile calendaristice pentru a se retrage dintr-un contract la distanta sau dintr-un contract in afara spatiilor comerciale, fara a fi nevoit sa justifice decizia de retragere.

Pentru informatii complete privind returnarea unui produs, va rugam sa consultati sectiunea Politica de retur.

Conciliere

In cazul in care aveti o nemultumire in legatura cu produsele sau serviciile oferite de catre DELTA OIL, va rugam sa ne adresati un e-mail pe adresa office.autohima@gmail.com.. Orice conflict aparut intre clienti si companie se incearca a fi rezolvat pe cale amiabila, prin intelegere intre cele doua parti.  In cazul in care conflictul nu s-a solutionat pe cale amiabila, competenta revine instantelor de judecata romane, conform legislatiei in vigoare.

Alti Termeni

Acesti termeni si conditii reprezinta intregul acord dintre dumneavoastra si SC DELTA OIL pentru utilizarea acestui site.

In cazul unei erori umane prin care pretul unui produs a fost introdus gresit in magazinul nostru online, nu suntem obligati sa furnizam respectivul produs la pretul gresit si va vom comunica acest lucru inainte de a livra comanda. In aceasta situatie, va vom transmite noul pret al produsului, iar dumneavoastra veti decide daca doriti sau nu sa achizitionati produsul la pretul corect.

Fotografiile produselor afisate pe site au caracter informativ si acestea pot contine accesorii neincluse in pachete, iar pretul sau unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot exista erori de operare.